Shenzhen jing jiu jiu technology Co.,Ltd

Контролирате ли?

Време за освобождаване: 2024-06-17 08:27:08  Хитове: 20

the огъване индустрията се революционизира от сложна технология. Swebend помага на собствениците на огъване на машините да продължат напред без having За да закупите нова машина.
learn повече за това как дадена надстройка на технологията може да бъде от полза за производството ви по -долу!

don' не просто поддържайте производството си конкурентоспособно-.
obsolete или неадекватни контроли ограничават потенциала на вашата машина и ви пречи да осигурите най -добрата си работа.
since нашата работа за надграждане на старата индустрия за огъване започна, ние завършихме множество машини за персонализиране, където&101; Клиентите бяха изумени от това колко гладка и прецизно може да бъде тяхната машина за огъване. Старата индустрия за огъване започна, завършихме множество персонализирани машини, където#101; Клиентите бяха изумени от това колко гладка и прецизна тяхната машина за огъване всъщност може да бъде. Силата на седем
no две приложения за огъване са еднакви. Много фактори, включително размер и дебелина на материала, механични свойства, пружинен гръб, диаметър и др., Могат да повлияят на изискванията за огъване, необходими за навиване на приемлива част. Със седемте системи на ЦПУ можем да помогнем да извадим работата на предположението от вашата подвижна работа. Вземете краен контрол върху целия процес на търкаляне с IRMA - адаптера за измерване на линия. Ирма ще ви помогне лесно да се настаните за незначителни вариации на материала (които обикновено се намират).
&design всяка възможна форма или да създаде прецизно планиране на производството, като оцени времето на цикъла и ще изчисли ценни данни в предпочитаното от вас време#scale.
unsure на колко контролирате ли
39; ще се нуждаете? Ние-39; ще оптимизираме броя на CNCcontrolled оси за вашите изисквания за огъване!

предишен: Тенденцията за ра...

Следващия: No